Tapamme toimia

 • Jaamme alan terävintä tietoa


  Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden menestyä paremmin tietotaitomme avulla.
 • Tarjoamme parhaita ratkaisuja


  Kehitämme tuotteitamme ja osaamistamme jatkuvasti. Vain olemalla itse edelläkävijöitä, voimme jakaa tuoreinta tietoa asiakkaillemme.
 • Tuemme tulostasi ymmärryksellä


  Tiedämme, että asiakkaillemme tärkeintä on tuottavuus. Ymmärtämällä asiakkaidemme liiketoimintaa mahdollistamme heille kassavirtaa parhaiten kasvattavat ratkaisut toimialasta riippumatta.
 • Olemme mutkaton kumppani


  Asiakkaamme arvostavat helppoja ja turvallisia ratkaisujamme. Meiltä saat aina budjettiisi sopivan tarjouksen sekä valmiit ratkaisut kiinteällä kuukausihinnalla ilman piilokuluja.

Eniten monikanavatoimituksia

Olemme toimittaneet yli 200 monikanavaisen kaupan järjestelmää. Pystymme tarjoamaan erittäin kattavat kokonaispalvelut yhdeltä luukulta, koska koko toimintakokonaisuus on hallussamme.
Onnistumisprosentti on suuri. Yli 20% kaksi vuotta asiakkaanamme olleista yrityksista myy vuosittain yli miljoonalla pelkästään verkkokaupassa.

Kysy lisää!

Verkkokauppiaamme myyvät keskimääräistä enemmän

Markkinatutkimuksessamme 08/2017 keskimääräisen kaksi vuotta tai kauemmin asiakkaanamme olleena kauppiaan myynti pelkässä verkkokaupassa oli 797 000 € / juokseva 12 kk. Teknologiamme ja liiketoimintaymmärryksemme ansiosta asiakkaamme näkyvät alan keskimäärää huomattavasti suurempina kauppiaina.

Kysy lisää!

Asiakkaamme kasvavat ja laajentuvat

Keskimääräisen asiakkaamme kasvu oli 14,9% vuodessa verrattuna edelliseen vertailuajanjaksoon . (Markkinatutkimus 08/2017)
Ulkomaille myyvien kauppojen osuus oli voimakkaassa kasvussa.

Kysy lisää!

Palvelut, laitteet ja sovellutukset saatavilla kuukausimaksulla

Ette tarvitse suuria aloitusinvestointeja.

Ohjelmistoa käyttävien yritysten koko vaihtelee aloittavista yli 300 M€ vaihtaviin

Skaalautuvuus saavutetaan modulaarisuudella.

Tutustu allaolevista teille sopivampaan palvelukokonaisuuteen